info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Flexplek in een inspirerende ruimte

Bij De Vleugelslag kunt u sinds kort ook terecht voor een Flexplek. Vooral voor Freelancers en ZZP-ers zijn flexruimtes erg interessant. In een rustige en inspirerende omgeving kunt u zich optimaal concentreren en wordt u niet afgeleid door invloeden van buitenaf. Een flexplek biedt u rust en vrijheid. Hierdoor kunt u maximaal presteren in een ideale omgeving.

✓ Inspirerende locatie
✓ Voldoende ruimte
✓ Wifi
✓ Onbeperkt koffie en thee
✓ Verse en biologische maaltijden
✓ Centraal gelegen
✓ Buiten werken
✓ Mogelijkheid tot overnachten

Het nieuwe werken met flexplekken

Ook voor bedrijven is een flexplek buiten kantoor een aanrader. Flexwerkplekken gaan hand in hand met het nieuwe werken. Steeds vaker komt het voor dat mensen vanuit huis willen werken, om zich beter te kunnen concentreren of om files te vermijden. Een groot nadeel hiervan is dat u zich thuis minder goed kunt concentreren. Uit de praktijk is gebleken dat er zowel thuis als op de bedrijfsvloer sprake is van verschillende afleidingen. Doordat u zich niet optimaal kunt afsluiten, verzet u soms minder werk dan gepland.

Om Freelancers, ZZP-ers en andere collega’s qua werk het beste uit zichzelf te laten halen hebben we besloten om onze bijzondere vergaderlocatie ook open te stellen als flexruimte. Hiermee bieden wij u rust en ruimte, zodat u zichzelf gemakkelijk kunt concentreren. U wordt niet meer afgeleid van invloeden van buitenaf. Zo kunt u ongestoord veel meer werk verzetten of uw deadline halen.

Flexwerkplek bij De Vleugelslag

Bij De Vleugelslag kunt u genieten van de rust en natuur. De locatie is van alle kantoorgemakken voorzien, zodat u er goed kunt werken. U heeft beschikking over de grote vergaderzaal, overkapt terras voor en achter en grote tuin. Heeft u de behoefte om op een zomerse dag buiten te werken? Ook hiervoor biedt De Vleugelslag diverse mogelijkheden. Overdekt of in de schaduw. Even geen inspiratie? In de directe omgeving – op de uiterwaarden van de Waal – kunt u heerlijk uitwaaien en nieuwe energie opdoen.

Om de inwendige mens niet te vergeten biedt De Vleugelslag heerlijke lunches en diners aan. Er wordt, waar mogelijk, gekookt met verse, biologische of fairtrade producten. De Vleugelslag biedt u tevens de mogelijkheid om te overnachten. Hiertoe beschikken zij over 12 eenvoudige maar comfortabele kamers.

Door de gunstige ligging in Midden Nederland is onze eenvoudige doch unieke vergaderlocatie binnen 30 minuten te rijden vanaf: Gorinchem, Leerdam, Zaltbommel, Den Bosch, Breda, Utrecht en Dordrecht.

Interesse in een inspirerende flexplek?

U kunt onze flexruimte huren voor een dag, dagdeel of voor meerdere dagen. Vraag direct naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier:

contactformulier

Volg ons:

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten