info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Bijzondere vergaderlocatie in Gelderland

Een bijzondere vergaderlocatie zoals de Vleugelslag is zeldzaam. Vergadercentrum de Vleugelslag is namelijk een privé locatie. Dit betekent dat u altijd de enige groep bent. U heeft toegang tot de grote vergaderzaal, overdekt terras, terras, het lounge gedeelte in de verbouwde hooiberg en de sprookjesachtige tuin. Deze kleine, maar bijzondere vergaderlocatie ligt verscholen in het rustig gelegen Herwijnen in Gelderland. De landelijke omgeving in combinatie met de centrale ligging in Midden Nederland, maakt De Vleugelslag tot dé ideale vergaderlocatie.

> Meer weten over onze kleine, maar bijzondere vergaderlocatie? Neem dan contact met ons op!

bijzondere vergaderlocatie
vergaderlocatie midden nederland
inspirerende vergaderlocatie

Bijzondere vergaderlocatie met overnachting en/of maaltijden

U bent van plan om een meerdaagse vergadering te organiseren voor uw bedrijf of team en u zou het liefst op deze locatie eveneens overnachten? Ook dan zit u goed bij De Vleugelslag! Op de bovenverdieping van onze bijzondere vergaderlocatie bevinden zich namelijk 11 comfortabele slaapkamers en twee moderne badkamers.

Wilt u helemaal iets bijzonders? Kies dan voor het concept: Culinair vergaderen. Tijdens een culinaire vergadering serveren we kleine smakelijke gerechten en drankjes. Door regelmatig kleine pauzes in te lassen blijft men geconcentreerd. Op deze wijze kunt u het optimale uit uw vergaderingen halen, zonder dat het energieniveau daalt.

> Interesse in het huren van een kleine vergaderlocatie met overnachting en/of maaltijd?

Voordelen van onze kleine maar bijzondere vergaderlocatie

Vergaderlocatie de Vleugelslag is bijzonder in zijn soort. De vergaderruimte is gevestigd in het achterste deel van een 18e-eeuwse boerderij. Met een oppervlakte van ruim 140 m2 is deze bijzondere vergaderlocatie ook nog eens zeer flexibel. U heeft de mogelijkheid zelf uw ideale vergadersetting te bepalen. De inspirerende en kunstzinnige inrichting maakt deze locatie tot iets unieks. Een overzicht van wat De Vleugelslag u verder te bieden heeft:

 • Privé locatie - U bent altijd de enige groep 
 • Bijzondere vergaderlocatie in Gelderland
 • Overnachtingsmogelijkheid
 • Uitstekende service en persoonlijke aandacht voor u en uw team
 • Onbeperkt koffie en thee
 • Rustig én zeer centraal gelegen in Midden Nederland
 • Veelzijdige en gezonde keuken
 • Mogelijkheid om uw vergadering naar buiten te verplaatsen
 • Gebruik van alle ruimtes in het gebouw
 • Ruimte voor grote groepen
 • Gratis parkeren
vergaderlocatie gelderland
bijzondere vergaderlocaties met overnachting
kleine vergaderlocatie

Gustige ligging van de vergaderlocatie in Gelderland

Onze vergaderinglocatie is gevestigd in het mooie landelijke Herwijnen (zuidwesten van Gelderland). Door de centrale ligging Midden-Nederland is de vergaderlocatie binnen een half uur te bereiken vanaf grotere steden zoals Breda, Gorinchem, Utrecht, Den Bosch en Dordrecht. Verder is het natuurlijk ideaal wanneer er mensen uit verschillende delen van het land moeten komen reizen.

Meer weten over onze bijzondere vergaderlocatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze kleine vergaderlocatie met een centrale ligging in Midden Nederland? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

   +31 (0)418 - 58 41 25
   info@vleugelslag.nl