info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Bijzondere vergaderlocatie

Een bijzondere vergaderlocatie zoals de Vleugelslag is zeldzaam. Vergadercentrum de Vleugelslag is namelijk een privé locatie. Dit betekent dat u altijd de enigste groep bent. U heeft toegang tot de grote vergaderzaal, overdekt terras, terras, het lounge gedeelte in de verbouwde hooiberg en de sprookjesachtige tuin. Deze bijzondere vergaderlocatie ligt verscholen in het rustig gelegen Herwijnen. De landelijke omgeving in combinatie met de centrale ligging in Midden Nederland, maakt De Vleugelslag tot dé ideale vergaderlocatie.

Vergaderlocatie de Vleugelslag is bijzonder in zijn soort. De vergaderruimte is gevestigd in het achterste deel van een 18e-eeuwse boerderij. Met een oppervlakte van ruim 140 m2 is deze bijzondere vergaderlocatie ook nog eens zeer flexibel. U heeft de mogelijkheid zelf uw ideale vergadersetting te bepalen. De inspirerende en kunstzinnige inrichting maakt deze locatie tot iets unieks. Bekijk onze foto’s voor een goede sfeerimpressie.

bijzonder vergaderen Unieke vergaderlocatie midden nederland bijzonder vergaderen Midden Nederland flexibele vergaderruimte

Bijzonder vergaderen op locatie

Wilt u ook een keer bijzonder vergaderen? Een vergadering, training of brainstormsessie kunt u het beste op locatie houden. De Vleugelslag is ideaal hiervoor. U heeft de keuze uit diverse vergaderarrangementen. Kiest u voor een eendaagse vergadersessie of een meerdaagse sessie? Voor een meerdaagse vergadersessie heeft u de mogelijkheid om te overnachten. De Vleugelslag beschikt over elf comfortabele slaapkamers. Natuurlijk is alles compleet verzorgd. Wij serveren ontbijt, lunch en diner. Wij koken enkel met verse producten en geven voorkeur aan het gebruik van biologisch- en Fairtrade producten.

Culinair vergaderen

Wilt u helemaal iets bijzonders? Kies dan voor het concept: Culinair vergaderen. Tijdens een culinaire vergadering serveren we kleine smakelijke gerechten en drankjes. Door regelmatig kleine pauzes in te lassen blijft men geconcentreerd. Op deze wijze kunt u het optimale uit uw vergaderingen halen, zonder dat het energieniveau daalt.

Meer weten over deze bijzondere vergaderlocatie en haar vergaderarrangementen? Maak vrijblijvend een afspraak om onze locatie te bekijken. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 0418-584125.

contactformulier

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten