info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Workshopruimte: Inspirerend én anders

Zoekt u een workshopruimte voor één of meerdaagse workshops? Op slechts een half uurtje rijden vanaf grotere steden zoals: Utrecht, ‘s-Hertogenbosch, Breda en Rotterdam vindt u onze inspirerende workshopruimte. De rustige en centrale ligging maakt deze locatie uitermate geschikt is voor workshops, trainingen, vergaderingen of andere groepsactiviteiten.

De Vleugelslag in het kort:

  • Unieke ruimte voor workshops
  • Rustig én centraal gelegen in Midden Nederland
  • Met overnachtingsmogelijkheid
  • Privé locatie - U bent altijd de enigste groep
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Veelzijdige en gezonde keuken
  • Mogelijkheid om uw workshop naar buiten te verplaatsen
  • Diverse arrangementen
  • Ruimte voor grote groepen
  • Gratis parkeren

Ruimte voor creatieve workshops

Onze groepsaccommodatie is verrassend geschikt voor creatieve workshops. Door de jaren heen hebben we verschillende creatievelingen mogen verwelkomen. Zoekt u ook een ruimte voor uw creatieve workshops? Neem dan direct contact met ons op. Onze groepsaccommodatie is gevestigd in een prachtige 18e eeuwse boerderij, waarvan het achterhuis is volledig is verbouwd. Bijzondere details zijn behouden gebleven, waardoor de ruimte rust en sfeer uitstraalt. Wij verwelkomen per keer slechts een groep. U heeft daardoor alle ruimte voor uzelf. Uw groep heeft toegang tot de grote zaal, het (overdekte) terras, de gezellige hooiberg en onze prachtige tuin.

Unieke vergaderlocatie
Inspirerende trainingslocatie
Anders vergaderen

Contact

Enthousiast geworden? Of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten