info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Teambuilding op locatie

U wilt gedurende één of meerdere dagen een teambuilding op locatie organiseren voor uw bedrijf of afdeling? Dan zit u goed bij De Vleugelslag! De centrale ligging in Midden Nederland en de rustige omgeving maken deze locatie zeer geschikt voor het organiseren van teambuilding workshops. 

Het speciale aan onze teambuilding locatie is dat wij slechts één groep per keer verwelkomen én u de beschikking heeft tot al onze ruimtes: de grote vergaderzaal, het overdekt terras, de tuin en het buiten terras. Zo kunt u op een zomerse dag de teambuilding workshops eenvoudig naar buiten verplaatsen. Bij ons heeft u letterlijk alle ruimte voor uzelf!

> Neem contact met ons op indien u van plan bent om een teambuilding workshop op locatie te organiseren.

teambuilding op locatie
teambuilding workshops
organiseren teambuilding

Voordelen van teambuilding activiteiten op locatie bij De Vleugelslag

Onze accommodatie is gevestigd in een prachtige monumentale 18e eeuwse boerderij. Het gehele achterhuis is omgebouwd tot een sfeervolle groepsaccommodatie. Een overzicht van wat De Vleugelslag u verder te bieden heeft:

 • Privé locatie - U bent altijd de enige groep;
 • Unieke accommodatie voor teambuilding activiteiten;
 • Rustig én zeer centraal gelegen in Midden Nederland;
 • Overnachtingsmogelijkheid;
 • Uitstekende service en persoonlijke aandacht voor u en uw team;
 • Onbeperkt koffie en thee;
 • Veelzijdige en gezonde keuken;
 • Mogelijkheid om uw teambuilding naar buiten te verplaatsen;
 • Gebruik van alle ruimtes in het gebouw;
 • Ruimte voor grote groepen;
 • Gratis parkeren.

Teambuilding met overnachting en/of maaltijden

U wilt een teambuilding organiseren verspreid over meerdere dagen en het liefst op deze locatie tevens overnachten? Ook dan bent u bij De Vleugelslag aan het juiste adres! Op de bovenverdieping van onze monumentale boerderij treft u namelijk 11 comfortabele slaapkamers en 2 moderne badkamers.

Persoonlijke aandacht en service staan bij ons hoog in het vaandel. Naast de mogelijkheid van een teambuilding met overnachting, bieden we ook verschillende verse maaltijden aan. Dit voor zowel ontbijt, lunch en/of diner. Zo kunnen u en uw collega’s na de maaltijd weer verder met de geplande teambuildingsactiviteiten. 

> Geïnteresseerd in het organiseren van een teambuilding met overnachting? Bel of stuur ons een e-mail!

teambuilding Midden Nederland
teambuilding activiteiten
teambuilding gelderland

Centrale ligging in Midden Nederland

Onze teambuilding accommodatie is gevestigd in het landelijke Herwijnen (provincie Gelderland), zeer centraal gelegen in Midden Nederland. Ideaal in het geval er mensen uit verschillende delen van het land moeten komen. Onze accommodatie ligt aan een oude dijk, aan de oevers van de Waal. Heerlijk om tussen de teambuilding workshops even uit te waaien.

Door de centrale ligging in het zuid-westen van Gelderland (zeer dichtbij de provincies van Noord-Brabant, Utrecht en Zuid-Holland) is de teambuilding locatie binnen 30 minuten te bereiken vanaf grote steden zoals: Breda, Gorinchem, Utrecht, Den Bosch en Dordrecht.

Ook een teambuilding op locatie organiseren?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het organiseren van teambuilding activiteiten op onze locatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

   +31 (0)418 - 58 41 25
   info@vleugelslag.nl