info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Bijzondere brainstormlocatie

U bent op zoek naar een geschikte brainstormlocatie om een creatieve brainstormsessie te organiseren? Dan bent u bij De Vleugelslag aan het juiste adres! Wij beschikken over dé ideale brainstormruimte voor u en/of uw bedrijf. De centrale ligging in Midden Nederland, de rustige omgeving en de kunstzinnige inrichting maken deze accommodatie tot iets heel bijzonders.

> U wilt een brainstormsessie organiseren? Neem dan snel contact op!

Inspirerende brainstormsessie op locatie organiseren

Brainstormsessies zijn vaak pittig en doch zeer belangrijk. Door te kiezen voor een geschikte en inspirerende brainstormruimte, kunt u tot de beste ideeën komen. Ons vergadercentrum leent zich uitstekend om een brainstormsessie te organiseren.

Het unieke aan onze brainstormlocatie is dat wij slechts één groep per keer verwelkomen én u de beschikking heeft tot al onze brainstormruimtes: de grote vergaderzaal, het overdekt terras, het buiten terras en de tuin. Zo kunt u bijvoorbeeld uw brainstormsessie eenvoudig naar buiten verplaatsen, immers frisse lucht bevordert de creativiteit en inspiratie. Kortom: u heeft tijdens een brainstormsessie alle ruimte voor uzelf.

> Bijzondere brainstormruimte nodig? Bel of mail ons!

Waarom kiezen voor De Vleugelslag als brainstormlocatie?

De Vleugelslag is gevestigd in een 18e eeuwse boerderij. Het gehele achterhuis is omgebouwd tot een sfeervolle groepsaccommodatie. Door de centrale ligging in Midden Nederland is onze accommodatie eenvoudig te bereiken vanaf grotere steden zoals: Utrecht, Breda of Rotterdam. Ontdek ook zelf waarom u juist voor de Vleugelslag moet kiezen voor het organiseren van een brainstormsessie.

  • Een unieke brainstormlocatie in een prachtig monumentaal pand;
  • Draadloos internet door het gehele gebouw;
  • Mogelijkheid tot meerdaagse brainstormsessie. Bekijk direct onze overnachtingsmogelijkheden;
  • Uitstekende culinaire verzorging voor ontbijt, lunch en diner. Er wordt gekookt met verse en vooral biologische producten;
  • Goede service en persoonlijke aandacht;
  • Altijd de enige groep;
  • Mogelijkheid om uw brainstormsessie naar buiten te verplaatsen;
  • Gratis parkeren.

Veel meer dan alleen een brainstormlocatie

De Vleugelslag is multifunctioneel! U zult verrast zijn over de vele mogelijkheden van de Vleugelslag. Of u nu op zoek bent naar een centraal gelegen groepsaccommodatie voor het organiseren van een vergadering, training, brainstormsessie, seminar of workshop. De Vleugelslag is hier uitermate geschikt voor. Onder sfeerimpressie vindt u nog meer foto’s van zowel de accommodatie als de omgeving.

Meer weten over onze brainstormlocatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie over het huren van een inspirerende brainstormruimte bij De Vleugelslag? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

   +31 (0)418 - 58 41 25
   info@vleugelslag.nl