info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Bijzondere brainstormlocatie

Zoekt u een bijzondere brainstormlocatie? De Vleugelslag is dé ideale ruimte voor uw zakelijke brainstormsessies. De rustige omgeving en de kunstzinnige inrichting maken dit vergadercentrum tot iets heel bijzonders.

Inspirerend brainstormen op locatie

Brainstormsessies zijn vaak pittig en doch zeer belangrijk. Door te kiezen om uw brainstormsessie op locatie te doen, kunt u tot de beste ideeën komen. Ons vergadercentrum leent zich uitstekend voor inspirerende brainstormsessies.

Waarom kiezen voor de Vleugelslag?

De Vleugelslag is gevestigd in een 18e eeuwse boerderij. Het gehele achterhuis is omgebouwd tot een sfeervolle groepsaccommodatie. Door de centrale ligging in Midden Nederland is onze accommodatie eenvoudig te bereiken vanaf grotere zoals: Utrecht, Breda of Rotterdam. Ontdek ook zelf waarom u juist voor de Vleugelslag moet kiezen.

  • Een unieke brainstormlocatie in een prachtig monumentaal pand;
  • Draadloos internet door het gehele gebouw;
  • Mogelijkheid tot meerdaagse brainstormsessie. Bekijk direct onze overnachtingsmogelijkheden;
  • Uitstekende culinaire verzorging voor ontbijt, lunch en diner. Er wordt gekookt met verse en vooral biologische producten;
  • Goede service;
  • Altijd de enigste groep;
  • Gratis parkeren.

Meer weten over onze bijzondere brainstormlocatie? Onder sfeerimpressie vindt u diverse foto’s van zowel de accommodatie als de omgeving. U zult verrast zijn over de vele mogelijkheden van de Vleugelslag. Of u nu op zoek bent naar een centraal gelegen groepsaccommodatie voor een vergadering, training, brainstormsessie, seminar of workshop.. De Vleugelslag is hier uitermate geschikt voor.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar: info@vleugelslag.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar: 0418 – 58 41 25

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten