info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Vergaderen én overnachten

Vergaderen en overnachten is een van de mogelijkheden die de Vleugelslag u te bieden heeft. Onze inspirerende vergaderlocatie beschikt over 11 eenvoudige, maar comfortabele slaapkamers. Ideaal voor meerdaagse vergaderarrangementen. Daarnaast is vergaderen en overnachten een interessante optie als u van ver moet komen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een dag van te voren te arriveren of een dag later te vertrekken. De keuze is aan u.

Bijzondere vergaderruimte met overnachtingsmogelijkheden

De Vleugelslag is een unieke en bijzondere locatie waar u het beste uit uw vergaderingen of trainingen kunt halen. Door de centrale ligging in Midden Nederland kunt u onze vergaderruimte goed bereiken vanaf verschillende grotere steden zoals: Utrecht, s’-Hertogenbosch, Breda of Rotterdam. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u toch van verder moet komen of dat u geen zin heeft in files. In dat geval kunt u gebruik maken van ons vergaderarrangement met overnachtingsmogelijkheid. Wij zorgen voor een heerlijk ontbijtje.

Contactformulier

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten