info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Op zoek naar een unieke heisessie locatie?

Een heidag, ook wel heisessie genoemd kunt u het beste organiseren op een inspirerende locatie. Het eigen kantoor biedt vaak te veel afleiding om geconcentreerd te kunnen werken. Het is belangrijk dat deze bijeenkomst plaatst vindt in een prikkelarme omgeving. Zo kunt u in alle rust het beste uit uw heisessie of heidag halen.

Bijzondere vergaderlocatie
Bijzondere trainingslocatie

Dé ideale heidaglocatie

Voor een heisessie of heidag bent u bij De Vleugelslag aan het juiste adres. Onze inspirerende accommodatie is prachtig gelegen aan de over van de Waal in Midden Nederland.

Uniek aan onze accommodatie is dat u altijd de enigste groep bent. U heeft beschikking tot alle ruimtes: de grote vergaderzaal, overdekt terras, buiten terras en tuin. Op een zomerse dag kunt u uw heisessie eenvoudig naar buiten verplaatsen. Frisse lucht bevordert de creativiteit. Onze accommodatie is een prikkelarme ruimte, die over voldoende faciliteiten beschikt om het beste uit uw bijeenkomst te halen.

Naast de inspirerende vergaderruimte biedt De Vleugelslag een uitstekende service en persoonlijke aandacht voor u en uw team. U kunt onze ruimte afhuren voor één ochtend, middag of gehele dag. Wilt u meerdere dagen van onze accommodatie gebruik maken? De Vleugelslag beschikt over 11 comfortabele slaapkamers. Elke dag wordt er gekookt met verse en biologische producten. Uiteraard wordt er rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren zoals: vlees, vis, allergieën, vegetarisch etc.

'De ideale locatie voor een inspirerende heisessie. Heerlijk om uw heisessie met goed weer naar buiten te verplaatsen.'

Tips voor een Heidag met het team

Heeft u tips nodig voor een inspirerende Heidag? Gerline Douwes, business partner organisatieverandering, geeft op haar website vijf tips over hoe u een inspirerende heisessie kunt vormgeven. Onderstaand zijn ze voor u op gesomd.

  1. Focus op één duidelijk doel;
  2. Zorg voor een gevarieerd programma;
  3. Beweeg en word creatiever;
  4. Geef een duidelijke structuur aan de sessie;
  5. Tempo: Doen in plaats van denken.

Contact

Wilt u meer weten over een inspirerende heisessie bij De Vleugelslag? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact Vergadercentrum De Vleugelslag met ons op. We helpen u graag verder!

contactformulier

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten