info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Unieke heidag locatie

Op zoek naar een inspirerende en prikkelarme heidag locatie? Een heidag, ook wel heisessie genoemd kunt u het beste organiseren op een inspirerende locatie. Het eigen kantoor biedt vaak te veel afleiding om geconcentreerd te kunnen werken. Het is belangrijk dat deze bijeenkomst plaatst vindt in een prikkelarme omgeving. Zo kunt u in alle rust het beste uit heidag halen.

Ideale heidag locatie bij De Vleugelslag
Bijzondere trainingslocatie

Dé ideale heidag locatie in Midden Nederland

Voor een productieve heidag bent u bij De Vleugelslag aan het juiste adres. Onze inspirerende accommodatie is prachtig gelegen aan de oever van de Waal in Midden Nederland.

Uniek aan onze accommodatie is dat u altijd de enige groep bent. U heeft beschikking tot alle ruimtes: de grote vergaderzaal, overdekt terras, buiten terras en tuin. Op een zomerse dag kunt u uw heidag eenvoudig naar buiten verplaatsen. Frisse lucht bevordert de creativiteit. Onze accommodatie is een prikkelarme ruimte, die over voldoende faciliteiten beschikt om het beste uit uw bijeenkomst te halen.

Naast de inspirerende vergaderruimte biedt De Vleugelslag een uitstekende service en persoonlijke aandacht voor u en uw team. U kunt onze ruimte afhuren voor één ochtend, middag of gehele dag. Wilt u meerdere dagen van onze accommodatie gebruik maken? De Vleugelslag beschikt over 11 comfortabele slaapkamers. Elke dag wordt er gekookt met verse en biologische producten. Uiteraard wordt er rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren zoals: vlees, vis, allergieën, vegetarisch etc.

'De ideale locatie voor een inspirerende heidag. Heerlijk om uw heidag met goed weer naar buiten te verplaatsen.'

Tips voor een Heidag met het team

Heeft u tips nodig voor een inspirerende Heidag? Gerline Douwes, business partner organisatieverandering, geeft op haar website vijf tips over hoe u een inspirerende heisessie kunt vormgeven. Onderstaand zijn ze voor u op gesomd.

  1. Focus op één duidelijk doel;
  2. Zorg voor een gevarieerd programma;
  3. Beweeg en word creatiever;
  4. Geef een duidelijke structuur aan de sessie;
  5. Tempo: Doen in plaats van denken.

Contact

Wilt u meer weten over een inspirerende heidag bij De Vleugelslag? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact Vergadercentrum De Vleugelslag met ons op. We helpen u graag verder!