info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Welkom bij vergadercentrum de Vleugelslag

Wij heten u van harte welkom bij Vergadercentrum de Vleugelslag. Bij ons staat een goede verzorging, rust en gastvrijheid centraal. Dat u op onze website terecht bent gekomen betekent dat u wellicht geïnteresseerd bent in een bijzondere en inspirerende ruimte voor een: vergadering, training, brainstormsessie, workshop of een andere groepsactiviteit.

Hopelijk geven onze foto’s al een goede impressie van onze inspirerende ruimte. Echter is een goed gevoel bij een ruimte ook van groot belang. Via deze weg nodigen we u dan ook graag uit om binnenkort - geheel vrijblijvend - een bakje koffie te komen drinken. We leiden u graag rond in onze inspirerende vergaderaccommodatie. Dan ontdekt u zelf wat de Vleugelslag u kunt bieden.

Inspirerende en bijzondere groepsaccommodatie

Kort gezegd is vergaderen een verademing in ons vergadercentrum. Onze bijzondere groepsaccommodatie is gehuisvest in een 18e eeuwse boerderij aan de oever van de Waal in Herwijnen. De deel van deze historische boerderij hebben we samen omgebouwd tot een comfortabele en unieke vergaderruimte en trainingslocatie. Met een ruim oppervlakte van 140 m2 zijn we zeer flexibel qua inrichting. Gasten kunnen hierdoor zelf bepalen welke trainings- of vergadersetting het beste bij hun idealen past.

Bijzonder is dat onze unieke vergaderlocatie geheel omringd is door een ruime beschutte tuin. U kunt dus in alle rust vergaderen en brainstormen zonder dat andere mensen u tot last zullen zijn. Daarnaast bieden wij gasten de mogelijkheid om op mooie dagen hun training of vergadering naar buiten te verplaatsen.

Vergaderen in alle rust

Door de ligging van onze groepsaccommodatie kunt u altijd in alle rust het beste uit uw trainings- en of vergadersessies halen. De verstilde energie zorgt voor een inspirerende sfeer. De moderne vormgeving hebben we afgestemd op het authentieke karakter van de boerderij. Onze vergaderruimte is voorzien van alle moderne audiovisuele en communicatieapparatuur. Ondanks de authentieke locatie bent u dus altijd voorzien van goede apparatuur zodat u uw vergaderingen op niveau kunt houden.

Op de bovenverdieping bevinden zich 11 comfortabele slaapkamers en twee grote badkamers. Wij staan garant voor een goede verzorging uitstekende maaltijden. De Vleugelslag ligt zeer centraal in midden Nederland en is dus gemakkelijk te bereiken vanuit grotere steden zoals: Breda, Rotterdam, Utrecht of s-Hertogenbosch.

Voor ons is een goede verzorging en het comfort van onze gasten van essentieel belang.

Graag tot Ziens!

Jeannette Hildersley & Reeves Charlesworth

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten