info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Unieke trainingslocatie helemaal voor uzelf

Op onze trainingslocatie staat rust, comfort en een goede verzorging centraal. De Vleugelslag is gevestigd in een authentieke boerderij uit de 18e eeuw. Het achterste gedeelte van deze boerderij is omgetoverd tot een prachtige trainingsruimte, waarbij diverse authentieke elementen behouden zijn gebleven. De grote vergaderzaal straalt sfeer en karakter uit!

Anders dan bij grotere trainingslocaties, heeft u bij ons de gehele trainingsruimte voor uzelf. En precies dát maakt De Vleugelslag uniek en anders! U heeft namelijk toegang tot de grote vergaderzaal, het overdekte terras, de grote tuin en het buitenterras. Dit betekent dus dat u voldoende ruimte heeft voor het uitvoeren van verschillende (groeps-)activiteiten, maar ook bijvoorbeeld dat u bij goed weer uw training gemakkelijk naar buiten kunt verplaatsen.

> U wilt deze traininslocatie huren of een vrijblijvende offerte? Bel of stuur ons een e-mail.

vergaderzaal - trainingslocatie Gelderland
buiten terras - locatie huren voor training
trainingslocatie

Onze trainingsruimte in het kort

Op deze rustige trainingslocatie kunt u het beste uit uw geplande training halen. Hieronder een overzicht van wat De Vleugelslag u allemaal te bieden heeft:

 • Privé locatie - U bent altijd de enige groep 
 • Unieke ruimte voor trainingen en workshops 
 • Centrale ligging in Midden Nederland
  (Wij zijn gevestigd in Gelderland, maar heel dichtbij de provincies Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht)
 • Bij meerdaagse trainingen is er de mogelijkheid tot overnachting 
 • Uitstekende service en persoonlijke aandacht voor u en uw team
 • Onbeperkt koffie en thee
 • Veelzijdige en gezonde keuken
 • Mogelijkheid om uw training naar buiten te verplaatsen
 • Ruimte voor grote groepen
 • Gratis parkeren

Trainingslocatie met overnachting

Bent u op zoek naar een trainingsruimte voor meerdere dagen? Ook dan zit u goed bij De Vleugelslag! De gehele bovenverdieping van onze 18e-eeuwse boerderij is namelijk voorzien van elf comfortabele slaapkamers en twee moderne badkamers.

Goede verzorging staat bij ons centraal. Dit betekent dat we naast de overnachtingsmogelijkheid ook heerlijke verse maaltijden aanbieden. Of dit nu gaat om ontbijt, lunch en/of diner. Door onze passie voor koken, zetten we heerlijke maaltijden op tafel. Zo kunnen u en uw team met nieuwe energie weer aan de slag.

> Meer weten over de mogelijkheid tot overnachten en/of maaltijden? Neem dan snel contact met ons op!

terras - trainingslocatie Midden Nederland
zithoek - trainingslocatie huren
tuin - trainingslocatie met overnachting

Ligging en omgeving trainingsruimte

Onze accommodatie is gevestigd in het mooie en landelijke Herwijnen (provincie Gelderland), zeer centraal gelegen in Midden-Nederland. Onze authentieke 18e-eeuwse boerderij ligt aan een oude dijk, aan de oevers van de Waal. Heerlijk om tussen de trainingen door even uit te waaien.

Dankzij de ligging in het zuid-westen van Gelderland (zeer dichtbij de provincies van Noord-Brabant, Utrecht en Zuid-Holland) is de trainingslocatie binnen 30 minuten te bereiken vanaf grotere steden zoals: Breda, Gorinchem, Utrecht, Den Bosch en Dordrecht.

Deze trainingslocatie huren?

U wilt onze locatie huren voor een training? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan door onderstaand formulier volledig in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen:

  +31 (0)418 - 58 41 25
  info@vleugelslag.nl