info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Een unieke trainings- en vergaderlocatie in Midden Nederland

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Midden Nederland? Wij nodigen u uit bij vergadercentrum De Vleugelslag in Herwijnen. Dit vergadercentrum is uniek in zijn soort. De rustige locatie maakt dat u altijd ongestoord het beste uit uw vergaderingen, trainingen of heisessies kunt halen. Door de centrale ligging kunt u onze unieke vergaderlocatie binnen een half uur bereiken vanaf: ’s-Hertogenbosch, Breda, Utrecht en Dordrecht.

Vergadercentrum De Vleugelslag in het kort:

  • Unieke vergaderlocatie
  • Inspirerende trainingslocatie
  • Inspirerend en bijzonder
  • Privé locatie
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Verse en biologische maaltijden
  • Buiten vergaderen
  • Vergaderen en overnachten
  • Ruimte voor grote groepen
  • Gratis parkeren

Uniek vergaderen bij de Vleugelslag

Bij ons vergadercentrum staat rust, comfort en een goede verzorging centraal. De Vleugelslag is gevestigd in een authentieke boerderij, uit de 18e eeuw. Het achterste gedeelte van deze authentieke boerderij is omgetoverd tot een prachtig vergadercentrum. Diverse authentieke elementen zijn behouden gebleven. De grote vergaderzaal straalt sfeer en karakter uit. Anders dan bij grotere vergadercentra, heeft u bij De Vleugelslag de gehele locatie voor u zelf. Dit is uniek! U heeft toegang tot de grote vergaderzaal, overdekt terras, buiten terras en een grote tuin. Dit betekent dat u voldoende ruimte heeft voor het uitvoeren van verschillende (groeps-)activiteiten.

Unieke vergaderlocatie
Inspirerende trainingslocatie
Anders vergaderen

Unieke en inspirerende vergaderlocatie

Vergadercentrum De Vleugelslag is een kleinschalig en unieke vergaderlocatie. Daarnaast is de accommodatie uitermate geschikt voor workshops, trainingen, seminars en teambuildingsactiviteiten. Door de unieke en kunstzinnige inrichting straalt de locatie sfeer en inspiratie uit. Een monumentaal pand in combinatie met de luxe en comfort van nu, maakt onze unieke vergaderlocatie tot een groot succes.

Onze vergader- en trainingslocatie: Uniek, inspirerend en anders

Vergaderen en overnachten?

Bent u op zoek naar een inspirerende ruimte voor meerdere dagen? Bij de Vleugelslag kunt u vergaderen en overnachten. De gehele bovenverdieping is voorzien van elf comfortabele slaapkamers en twee moderne badkamers. Goede verzorging staat bij ons centraal. Dit betekent dat we naast de overnachtingsmogelijkheid ook heerlijke maaltijden aanbieden. Of dit nu gaat om ontbijt, lunch en/of diner. Door onze passie voor koken, zetten we de meest verse en heerlijke maaltijden op tafel. Zo kunt u met nieuwe energie weer aan de slag.

Contact

Enthousiast geworden? De verhuur van onze vergaderruimte kan per dagdeel, een hele dag of meerdere dagen. Wilt u meer informatie over onze unieke vergaderlocatie, een afspraak maken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten