info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Intieme locatie voor een kleine bruiloft

Trouwen met een klein gezelschap? Niet iedereen heeft zin in een mega bruiloft. Als u deze bijzondere dag alleen met dierbare vrienden en familie wilt vieren, dan is een kleine intieme trouwlocatie een goede keuze. Door zijn kleinschaligheid en romantische setting is de Vleugelslag een prima locatie voor intieme trouwpartijen.

kleinschalige-trouwlocatie

Waarom kiezen voor een kleine bruiloft?

Er zijn diverse redenen te noemen waarom men kiest voor een kleine bruiloft. Onderstaand hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet:

 • Alleen liefdevolle vrienden & familie;
 • Intieme zetting;
 • Meer tijd voor uw gasten;
 • Flexibeler; er zijn meerdere mogelijkheden, U bepaalt.

De Vleugelslag als intieme trouwlocatie

Van oorsprong profileerde we ons voornamelijk als vergadercentrum. Toch merken we de laatste jaren dat er steeds meer vraag is naar een bijzondere locatie voor privé-evenementen. Afgelopen tijd hebben we onze locatie mogen verhuren voor: gezellige familiedagen, heerlijke high-tea’s, bijzondere verjaardagen en diverse kleine bruiloften & recepties.

Jeannette Hildersley – mede eigenares van De Vleugelslag: ‘Ik heb jarenlang in mijn functie als ambtenaar burgerlijke stand vele mensen in het echt mogen verbinden. Ik zie het als een eer om aanstaande echtparen een bijzondere dag te bezorgen en met hen samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.’

Kiest u ook voor een kleine bruiloft met een intiem gezelschap. Laat u dan verrassen door de mogelijkheden van De Vleugelslag. De grote zaal biedt ruimte voor +/- 50 personen. Groot voordeel is dat u altijd de enige groep bent. Naast de grote zaal heeft u toegang tot de gerestaureerde sfeervolle hooiberg, overdekte terrassen en een grote omheinde tuin. Zo heeft u met goed weer de mogelijkheid om deze feestdag naar buiten te verplaatsen. Onze locatie is gunstig gelegen aan de oevers van de Waal in het pittoreske Herwijnen. Zowel binnen als buiten zijn er prachtige plekken om foto’s te laten maken.

Onze voordelen:

Intieme trouwlocatie voor kleine gezelschappen tot 50 personen;

 • Exclusief gebruik van de hele accommodatie;
 • Heerlijke gevarieerde keuken;
 • Uitstekende verzorging;
 • Mogelijkheid om te overnachten (11 slaapkamers);
 • Maatwerk voor ieder budget;
 • Gratis parkeer gelegenheid;
 • Locatie in Midden Nederland;

Bent u geïnteresseerd in onze locatie voor een kleine bruiloft? U bent van harte welkom om ons te bezoeken en de locatie te bekijken. In overleg kunnen we zien hoe we uw wensen het beste kunnen invullen. Onderstaand een korte video met een sfeer impressie van onze locatie. Zo kunt u alvast een beeld krijgen van onze locatie. De gehele ruimte kunnen we helemaal naar wens inrichten.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten