info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Intieme trouwlocatie voor een kleine bruiloft

U wilt het liefst een kleine bruiloft en trouwen in het bijzijn van een klein gezelschap? Immers niet iedereen heeft zin in een mega bruiloft. Als u deze bijzondere dag alleen met dierbare vrienden en familie wilt vieren, dan is een kleine intieme trouwlocatie een goede keuze. Door zijn kleinschaligheid en romantische setting is de Vleugelslag een prima locatie voor intieme trouwpartijen.

> Benieuwd naar de mogelijkheden van het vieren van een kleine bruiloft? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor een kleine bruiloft?

Er zijn diverse redenen te noemen waarom men kiest voor een kleine bruiloft. Onderstaand hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet:

 • Alleen liefdevolle vrienden & familie;
 • Intieme zetting;
 • Meer tijd voor uw gasten;
 • Flexibeler; er zijn meerdere mogelijkheden, U bepaalt.

> Meer weten over het vieren van een kleine bruiloft? Neem dan contact met ons op!

kleine bruiloft op een intieme kleinschalige trouwlocatie

De Vleugelslag als intieme trouwlocatie

Van oorsprong profileerde we ons voornamelijk als vergadercentrum. Toch merken we de laatste jaren dat er steeds meer vraag is naar een bijzondere locatie voor privé-evenementen. Afgelopen tijd hebben we onze locatie mogen verhuren voor: gezellige familiedagen, heerlijke high-tea’s, bijzondere verjaardagen en diverse kleine bruiloften & recepties.

Jeannette Hildersley – mede eigenares van De Vleugelslag: ‘Ik heb jarenlang in mijn functie als ambtenaar burgerlijke stand vele mensen in het echt mogen verbinden. Ik zie het als een eer om aanstaande echtparen een bijzondere dag te bezorgen en met hen samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.’

Kiest u ook voor een kleine bruiloft met een intiem gezelschap. Laat u dan verrassen door de mogelijkheden van De Vleugelslag. De grote zaal biedt ruimte voor +/- 50 personen. Groot voordeel is dat u altijd de enige groep bent. Naast de grote zaal heeft u toegang tot de gerestaureerde sfeervolle hooiberg, overdekte terrassen en een grote omheinde tuin. Zo heeft u met goed weer de mogelijkheid om deze feestdag naar buiten te verplaatsen. Onze locatie is gunstig gelegen aan de oevers van de Waal in het pittoreske Herwijnen. Zowel binnen als buiten zijn er prachtige plekken om foto’s te laten maken.

> U wilt uw bruiloft vieren in een klein gezelschap op een intieme locatie? Neem dan contact met ons op!

Korte video met een sfeer impressie van onze locatie. Zo kunt u alvast een beeld krijgen van onze locatie. De gehele ruimte kunnen we helemaal naar wens inrichten.

Trouwlocatie met overnachting voor gasten

Hoe klein en intiem de bruiloft ook is; het is een feestelijke, emotionele maar ook vermoeiende dag. Zowel voor het bruidspaar als voor de gasten. De Vleugelslag biedt daarom tevens de mogelijkheid om te overnachten. 

We beschikken over 11 eenvoudige, maar comfortabele slaapkamers. Ideaal natuurlijk als de gasten van ver moeten komen rijden. Ze kunnen er voor kiezen om een dag van te voren te arriveren of een dag later te vertrekken. Wilt u deze luxe ook aan uw gasten bieden? Dan zit goed bij De Vleugelslag als trouwlocatie!

> Meer weten over onze trouwlocatie met de mogelijkheid tot overnachting voor uw gasten? Bel of mail ons!

Voordelen van onze trouwlocatie voor een kleine bruiloft

U bent van harte welkom om ons te bezoeken en de locatie te bekijken. In overleg kunnen we zien hoe we uw wensen het beste kunnen invullen. De voordelen van onze intieme trouwlocatie voor kleine gezelschappen tot 50 personen:

 • Exclusief gebruik van de hele accommodatie;
 • Heerlijke gevarieerde keuken;
 • Uitstekende verzorging;
 • Mogelijkheid om te overnachten (11 slaapkamers);
 • Maatwerk voor ieder budget;
 • Gratis parkeer gelegenheid;
 • Locatie in Midden Nederland.

Meer info over onze kleine trouwlocatie?

Bent u geïnteresseerd in onze locatie voor een kleine bruiloft? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

   +31 (0)418 - 58 41 25
   info@vleugelslag.nl