info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Bijzonder high tea voor groepen

Bijzondere high tea voor groepen

Een high tea is sfeervol, lekker en vooral ontzettend gezellig. Onder het genot van een kopje tee of koffie en diverse – zoete en hartige – lekkernijen heeft u de tijd om eens goed bij te praten met een groep vrienden, familie of collega’s. De Vleugelslag leent zich uitstekend voor een bijzondere high tea. Kies voor de authentieke zaal of zomers in het zonnetje op het terras. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze high tea is geschikt voor groepen van 12 tot 30 personen.

Wat kunt u verwachten van een bijzondere high tea?

Bij De Vleugelslag houden rekening met uw wensen oa: vlees, vis, vegetarisch of een combinatie hiervan. Tevens wordt er ook rekening gehouden met eventuele allergieën, religieuze voorkeuren, etc. Onze hapjes bestaan voornamelijk uit verse, biologische en Fairtrade ingrediënten.

Onderstaand alvast een tipje van de sluier:

 • Onbeperkt koffie & thee
 • Huisgemaakt bijzonder soepje
 • Diverse quiches (Vlees, vis, vega)
 • Belegde sandwiches – English style
 • Scones met huisgemaakte Jam
 • Ruim assortiment cakes, gebak etc
 • Huisgemaakte choco mouse

Voor wie zijn onze high tea’s geschikt

Op zoek naar een locatie om een luxe high tea te organiseren? Vanaf 12 personen kunt u al terecht bij De Vleugelslag. Dit kan met een groep vriendinnen, om een verjaardag te vieren of als bedrijfsuitje. Uniek aan onze locatie is dat u altijd de enige groep bent. U heeft toegang tot de grote authentieke zaal, overdekte terrassen, omheinde tuin en de sfeervolle hooiberg.

Voordelen van de Vleugelslag:

 • Al een high tea vanaf 12 personen
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Centraal gelegen in Midden Nederland
 • Biologische keuken
 • Privé locatie (Altijd de enige groep)
 • Van €20,- tot €25,- pp.

Unieke locatie in Gelderland

Aan de oevers van de Waal, in het Gelderse Herwijnen, vindt u onze bijzondere groepsaccommodatie. Deze locatie is geschikt voor zowel privé- als zakelijke evenementen. Onze bezoekers zijn ontzettend enthousiast over onze locatie, gevarieerde keuken en de prachtige omgeving. U heeft de gehele locatie voor uw zelf, dat is uniek!

Ook genieten van een bijzondere high tea in Midden Nederland? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten