info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Bijzondere heisessie locatie

Bent u op zoek naar een geschikte heisessie locatie? Dan zit u goed bij De Vleugelslag! Heisessies zijn bijeenkomsten veelal van bedrijfsmanagers, maar ook medewerkers van een afdeling op een externe locatie. Vaak biedt het eigen kantoor namelijk teveel afleiding om geconcentreerd te kunnen werken en dan is een bijeenkomst in een prikkelarme omgeving dé oplossing. Op die manier kunt u in alle rust het beste uit uw heisessie halen.

> Meer weten over onze unieke heisessie locatie? Neem vrijblijvend contact op!

Bijzondere vergaderlocatie
Uniek heisessie locatie in Midden Nederland
Bijzondere vergaderlocatie

Heisessie organiseren in Midden Nederland

U wilt een heisessie organiseren voor uw bedrijf of team? Dan bent u bij De Vleugelslag aan het juiste adres. Onze rustige en inspirerende accommodatie is prachtig gelegen aan de oever van de Waal in Midden-Nederland.

Het unieke aan onze accommodatie is dat u altijd de enige groep bent. Plus daarbij heeft u de beschikking tot al onze (prikkelarme) ruimtes: de grote vergaderzaal, het overdekt terras, het buiten terras en de tuin. Zo kunt u bijvoorbeeld op een zomerse dag uw heisessie eenvoudig naar buiten verplaatsen, immers frisse lucht bevordert de creativiteit en inspiratie. Kortom: wij beschikken over alle ingrediënten om het beste uit uw heisessie te halen!

> Geïnteresseerd in het organiseren van een heisessie? Neem dan contact met ons op!

Heisessie locatie met overnachting

Buiten de bijzondere locatie voor heisessies biedt De Vleugelslag een uitstekende service en persoonlijke aandacht voor u en uw team. Verder is onze accommodatie af te huren voor een ochtend, een middag of een hele dag.

Wilt u een heisessie organiseren verspreid over meerdere dagen? Dan is ook dat geen probleem bij De Vleugelslag! We beschikken namelijk ook over 11 comfortabele slaapkamers. Daarbij wordt er elke dag gekookt met verse en biologische producten. Uiteraard wordt er van te voren altijd overlegd, zodat de rekening wordt gehouden met persoonlijke voorkeuren (vlees, vis, allergieën, vegetarisch, etc).

> Meer informatie over een heisessie met overnachting? Bel of mails ons!

Tips voor het organiseren van heisessies

U wilt een heisessie organiseren voor uw bedrijf of team? Hier zijn 5 tips om van heisessies een groot succes te maken.

  1. Focus op één duidelijk doel;
  2. Zorg voor een gevarieerd programma;
  3. Beweeg en word creatiever;
  4. Geef een duidelijke structuur aan de heisessie;
  5. Tempo: Doen in plaats van denken. 

Meer weten over onze heisessie locatie?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte over het huren van een unieke en inspirerende heisessie locatie bij De Vleugelslag? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

  +31 (0)418 - 58 41 25
  info@vleugelslag.nl