info@vleugelslag.nl    +31 (0)418 - 58 41 25

Sfeerimpressie van de Vleugelslag

Onderstaande galerie geeft een sfeerimpressie van onze unieke vergaderruimte.

« 2 van 2 »

Bent u geïnteresseerd in deze uniek en inspirerende locatie voor uw vergaderingen, trainingen, workshops, heisessies of iets anders? U kunt direct online uw aanvraag doorsturen via onderstaand contactformulier. Bent u nog niet helemaal overtuigend? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken om deze prachtige locatie te komen bezichtigen. Onder het genot van een bakje koffie laten we met liefde onze locatie zien.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten